Patronale Life blijft haar diensten garanderen 03/18/2020

Beste makelaar, beste partner, 

 

 

In het kader van de strengere maatregelen die de overheid heeft getroffen in de strijd tegen het coronavirus, heeft de directie besloten om de maatregelen van de regering te volgen. 

Dit houdt onder meer in dat aan onze personeelsleden werd gevraagd om vanaf heden van thuis uit te werken alsook dat onze kantoren niet meer toegankelijk zijn voor het publiek. 

 

 

Patronale Life blijft echter haar diensten garanderen 

 

 

Om onze dienstverlening zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om vanaf heden zoveel mogelijk te communiceren per e-mail. U kan onze afdelingen bereiken via de volgende e-mailadressen: 

 

Dienst Leven: life@patronale-life.be 

Dienst Hypotheken: hypo@patronale-life.be 

 

Indien u dringende vragen heeft die niet elektronisch kunnen behandeld worden, kan je onze medewerkers nog steeds telefonisch bereiken op hun gekende vaste nummer. Oproepen via ons vaste algemeen nummer +32 511 60 06 zullen naar de bevoegde diensten doorgeschakeld worden. 

 

Wij hopen op die manier de ongemakken die het coronavirus veroorzaakt tot een strikt minimum te herleiden en doen er alles aan om u en uw klanten op de meest efficiënte manier verder te blijven helpen. 

 

Deze maatregel gaat in vanaf heden tot u tegenbericht van ons ontvangt. 

 

Indien u vragen heeft, blijven wij steeds ter uwer beschikking. 

 

Alvast bedankt voor uw begrip, 

 

Filip Moeykens 

CEO Patronale Life